Forside > CNC HIWIN HGR15-2700MM Jernbane lineær guide fra taiwan

CNC HIWIN HGR15-2700MM Jernbane lineær guide fra taiwan

kr868.38

  • Guide Længde: 100mm-6000mm
  • Oprindelsessted: Taiwan
  • Kvalitet: hiwin
  • Model-Nummer: HGR15-2700MM
  • Guide Bredde eller Diameter: 15

Hvis du har nogen spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os,Vi sikrer at alle dine spørgsmål vil modtage vores opmærksomhed svar.

1.Købere kan få den lineære guide 10-15 dage for levering efter ordren betales.vi har mange varer, lager ,vi levere varer, der er brug for 3-7 hverdage,bedes Du arrangere din ordre i forvejen!

2.Den lineære vejledning omfatter ikke tilbehør såsom lineær, glib er for en lineær guide( blok) kun.Nogle lineære guide skal peticoat ,vi sælger også, vi kan give dig den bedste og omnibearing service.

3.lineær guide kan være lavet i Taiwan.Giv mig din nøjagtighed størrelsen og detaljer, når du placerer en ordre .og vi er meget glade for at gøre den lineære guide meget fit med dig.

1.Vi vil gerne sende lineær billeder til din e-mail før afsendelse af varerne,så vi kunne lave et kuld hvalpe, som du ikke kan lide, og gøre den lineære guide perfekt, når du får fresses.Det er godt for os,at du kunne få den lineære guide, som du virkelig gerne.Men du skal teel mig din e-mail-adresse.

2. Vi kunne bruge de fleste af dine krav, såsom express company,nu var vi næsten uesed Dehindernis.eu Midten logistik.vi kan, som du rquest.vi kan gøre det bedste for dig

3. 100% Rabat efter ordrer.kan vi acceptere, at 30 Rabat efter ordrer.

Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål om vores tilgængelige størrelser.

Vi ville gerne vælg DHL .UPS .EMS som hurtig ,

hvis du har nogen særlige krav om virksomheden af hurtig, bedes du fortælle os det.

Bestil Aflysninger

Vi forstår, at du bestiller en lineær guide til dine specielle maskine er en vigtig opgave, og vores annullering politik blev skabt med dette i tankerne.Det er dog vigtigt at bemærke, at vores lineære guide er orginal at bestille, og når den kreative proces er begyndt materialer ikke kan genbruges.Den gode nyhed er, at efter at placere din ordre, er der stadig tid til at gøre op dit sind.Der henvises til vores afbestillingspolitik nedenfor for yderligere oplysninger.

Vores Aflysninger Politik

- Ordrer der annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling* vil være berettiget til en fuld refundering.

- Ordrer annulleret 1-3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

- Ordrer der annulleres efter 3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

- Når din ordre er blevet afsendt, kan det ikke længere annulleres.

Tilbage Til Udskiftning eller Tilbagebetaling

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os.Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at den lineære guide er blevet gjort til din o rder specifikationer.Prøv på din lineær guide så hurtigt som muligt uden at åbne .

Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte lineær guide eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige, intakt og fastgjort.

Når du får varer, kan du give os din feedback, så vi kan gøre nogle forbedringer, og kan yde en bedre service.Din feedback vil være meget taknemmelig for det.

Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback,vi vi vil gerne diskutere problemet og finde den bedste vej for os.

Tags: ophold nysgerrig indlæg, størrelsen stramme lommer, størrelsen toppe boheme, staub cocotte størrelse, størrelsen tricko damske, lille lilla ting, status peter plys, status single livet, staws stirrede gaver.

Relaterede varer: