Forside > Bhuann Carnelian Stone Drop Øreringe Smykker Øreringe til Kvinder Metal Vedhæng Søde DIY Unikke Øreringe med Helbredende Sten Perler

Bhuann Carnelian Stone Drop Øreringe Smykker Øreringe til Kvinder Metal Vedhæng Søde DIY Unikke Øreringe med Helbredende Sten Perler

kr17.48

 • Perler Størrelse: Om 6MM
 • Materiale: Sten
 • Bøde eller Mode: Mode
 • Ørering Type: Dråbe Øreringe
 • Droship engros: Støtte
 • Øreringe Størrelse: Om 4-4.5 cm
 • Vigtigste Sten: carnelian stone
 • Mængde: 1 Par
 • Element Type: Øreringe
 • Stil: Trendy
 • Køn: KVINDER
 • Model-Nummer: Karneol Agat Perler Øreringe
 • Farve: Rødt Orange blandet
 • Metaller Type: Jern legering
 • Form\mønster: Dyr
 • Vægt: About 6g

Naturlige Agat Karneol Sten Perler Dråbe Øreringe Bolde Perler, Vedhæng Dyr Butterfly Charms Indien Smykker til Kvinder, Piger Materiale: Karneol en naturkatastrofe eller en menneskeskabt: natursten Antal: 1 par Øreringe størrelse er omkring 4-4.5 cm fra top til nederst, vedhæng del størrelsen er omkring 2,5 cm Vægt er ca 6g Sten størrelse er ca 6mm.lad 0,5-1mm størrelsen af forskellen Disse perler er poleret og gjort huller med hænderne.For naturligt materiale, der vil have størrelsen forskel og farve forskel, bedes du tjekke, før du placerer ordren.

Om os: 1. Top kvalitet, konkurrencedygtig pris, hurtig levering, bedste og rettidig service efter salg. 2. Drop shipping til rådighed, engros er understøttet, kan vi levere produkterne til den ønskede adresse, 3. Samarbejde er velkommen hvis du har personlige hjemmeside eller butik. 4. Nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig først, vil vi svare inden for 12 timer, undtagen i weekender eller på festival ferie.Vi er en virksomhed, som i det Sydlige Kina, vi har vores egne mærker.Jeg er en håndlavet smykker designer, jeg er en fotograf i amatør.Hvis du har spørgsmål om emner, velkommen til at kontakte mig, hvis jeg kan tilbyde hjælp eller forslag.Forsendelse metode: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Den mest shipping metoder, vi bruger: Standard shipping ( kan spores )

Kina Post Luft 15-35 arbejdsdage; ( For nogle lande, har brug for på sidste 60 dage til ankomst )

E-pakke 7-15 arbejdsdage; Økonomiske forsendelse ( kan ikke spores ) Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus

Hurtig forsendelse ( kan spores )

EMS 8-13 arbejdsdage;

DHL 5-7 arbejdsdage;

Fedex 5-8 arbejdsdage;

UPS 5-8 arbejdsdage;

SF Hurtig 5-10 hverdage; Til meget lav pris produkter, der vil have økonomiske forsendelse måder udvalg.Du kan vælge forsendelse måder eller bekræfte med os, for at undgå potentielle problemer.

Returnerer: Vi gør vores bedste for at servicere vores hver enkelt kunde den bedste, vi kan .Vi vil refundere dig for varer, der returneres indenfor 7 dage, når du modtager dem, for nogen grund.En fuld tilbagebetaling vil blive givet, hvis varer returneres i deres oprindelige tilstand.Varer, der er beskadiget eller mangler komponenter, der ikke kan refunderes.Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.På modtagelse af elementer, refunderer vi dig med det samme.Garanti & Vedligeholdelse: Vi leverer EN måned udskiftning og SEKS måneder vedligeholdelse garantier.Elementer, der kan udskiftes i løbet af den første måned eller fastholdt for det første halve år.Købere er kun ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyrer for garanti elementer. (I de fleste tilfælde, vil køber kun har til gengæld det problem komponenter i stedet for hele pakken.).Før du returnerer varer, bedes du sørge for at du får vores retur adresse, og skrive om levering detail ark.Brug venligst almindelige postvæsen til at sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.Garanti: Vi er forpligtet til at levere top kvalitets produkter, hurtig levering og kvalitet kundeservice.Hvis der er andre problemer, er du velkommen til at kontakte os!Vi vil svare dig så hurtigt som muligt!Vi gør vores bedste for at servicere vores hver enkelt kunde den bedste, vi kan.Feedback: Kære ven, hvis du er tilfreds med vores produkter og kundeservice, vi ønsker, at du kunne lade positiv feedback til os, efter at du har modtaget varen.Vi vil lade positiv feedback til dig også.I mellemtiden, er din feedback vil hjælpe andre kunder, der er forsøger at finde ud af, hvad de har brug for.Vi sætter pris på din hjælper til andre mennesker.

Tags: karneol krystal, Karneol, natur sten, karneol ring, carnelian stone, grøn turkis, øre sten, carneol sten, smykker orange, karneol smykker.

Relaterede varer: