Forside > 2019 Romantisk Høj Illusion Tyl Pynt Ramme lang brudekjole Jakke Court Train wedding dress vintage Aftagelig Nederdel

2019 Romantisk Høj Illusion Tyl Pynt Ramme lang brudekjole Jakke Court Train wedding dress vintage Aftagelig Nederdel

kr1 516.85

 • Toget: Retten Tog
 • Talje: Faldet
 • Med indbygget Bh: Ja
 • Dekoration: Bælterem
 • Mærke: GUBOCHIR
 • Back Design: lynlås
 • De Faktiske Billeder: No
 • Silhuet: Jakke
 • Element Type: Kjoler Til Bryllup
 • Halsudskæring: høj
 • Ærme Stil: Cap Sleeve
 • Ærme Længde(cm): Fuld
 • For Gravide Kvinder: Ja
 • Brudekjole Stof: Broderet Organza og Tyl
 • Mode Element: Illusion
 • Kjoler Længde: Gulv-Længde

Vi er specialiseret i at gøre brudekjole, aftenkjole og tilbehør.Vores fabrik grundlagt i mange år.Så vi har vores egen perfekte arbejde i team.

Vi har designet eliter, professionel mønster beslutningstagere, skræddere, syersker og første-class-udstyr.Jeg f du vælger os, at du vil finde vores produkter er helt i dine forventninger.

W.

Hvis jeg ikke er online, klik blot på Kontakt Nu eller Send , så vil jeg modtage din e-mail.

Jeg vil besvare dit spørgsmål så hurtigt som muligt.

Nyd din shopping!!!

2019 Romantisk Høj Illusion Tyl Pynt Ramme lang brudekjole Jakke Court Train wedding dress vintage Aftagelig Nederdel

Bemærkning: Custom made størrelse er gratis.Du kan fortælle os din størrelse, med henblik på meddelelse.Når du placerer en ordre ,så efterlad en besked til os med din brugerdefineret størrelse og farve .Så vi kan se farven og målinger, du ønsker, når vi får ordren.

Om størrelsen,kan du vælge standard størrelse fra vores hjemmeside,eller send os dine egne målinger,hvis du ønsker kjole skræddersyet af egen størrelse,kan du give os den størrelse som følger:

1.bust:=

2. Talje =

3. Hofter =

4. Øvre bust =

5. Under buste =

6. Brystvorte til Brystvorte =

7. Front længde, skulder til bryst =

8. Skulder til talje =

9. Længde, skulder til skulder =

10. Ydre Ben = (fra talje til gulv med dit bryllup sko på)

11. Skulder til gulv = (fra skulder til gulv med dit bryllup sko på)

12. Kjole farve =

Bedes du fortælle os den kjole farve, når du afgiver ordren,hvis du ikke har valgt den farve,den ene af det billede, som vises vil være dit valg,tak :)

Bemærkninger:

Tilbehøret : kjolen omfatter ikke tilbehør, såsom bryllup slør, handsker, etc.i det oprindelige billede.

Farve forskel: computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT og LCD

Nøjagtighed: Skræddere er ikke inde, så vi kan gøre kjole 95%er så ens som pics

Betaling: Kun fuld betaling kan vi begynde at gøre kjole

Målinger: kan Du finde den lokale skrædder for at hjælpe dig med at tage målinger

Produktion tid: Normalt, at det tager os 15 arbejdsdage til at gøre én kjole

Rush rækkefølge: Mindre end 7 dage derefter med ekstra 20 USD for Rush gebyr

Plus størrelse: en Størrelse over OS, 20, så ekstra 15 USD for plus size gebyr

MOQ: Kun ét stykke.

Shipping Metoder:

1. DHL: Omkring 3-5 arbejdsdage at ankomme

2. EMS: Omkring 8-12 dage til at ankomme ( Hvis til Rusland, så vil det være omkring 20 dage)

3. FedEx: Omkring 4-7 arbejdsdage at ankomme

4.Kina Post Air Mail Omkring 27-60 dage til at ankomme

Returret:

Som altid, hvis der er et problem, eller hvis varen er utilfredsstillende, bedes du kontakte os først på en hurtig og tilfredsstillende løsning.

Du bedes venligst bekræfte din ordre (rigtige størrelse, farve, stil) omhyggeligt, før du beslutter dig for at placere ordren.Alle ordrer behandles i henhold til din ordre bekræftelse, og vi forsøger vores bedste for at tilfredsstille alle kunder.Vi kan kun garantere kvaliteten af elementer vil blive leveret.Alle ordrer på vores hjemmeside skal Overholde de politikker under alle forhold.

1. Tilbage

--Bedes du venligst kontakt os for den vende tilbage på første inden for 48 timer efter modtagelsen af varen.Så kan du diskutere med os om de problemer, du har. 90% af den tid, vi er i stand til at løse problemet ved at give teknisk support, uden at du behøver at sende noget tilbage.

--Den returnerede vare skal være i perfekt stand, som den blev sendt til dig, er ikke blevet ændret, og har ikke været brugt.Hvis der er støv, beskidte pletter, ændre og så videre, skal vi ikke tilbyde refusion.For kjoler, du også nødt til at betale 30% af den samlede mængde af orden som genpåfyldning gebyr.

--Vi tilbyder GRATIS REPARATION på din kjole!Men portoen til at sende det tilbage og re-skibsfart omkostninger, at du vil blive både på din konto.

--Det er et krav, at vare-eller kjoler skal returneres til os senest 14 dage efter tilbagevenden anmodning bliver accepteret.

--Vende tilbage forsendelsesomkostninger vil være købers ansvar.

2. Udveksling

Udvekslinger er kun tilladt for de elementer, der er defekt, forkert leveret eller beskadiget ved modtagelsen.Alle varer kan kun udveksle for lige pris udskiftning, skal du være opmærksom på, at vi vil udstede udskiftninger efter dit afkast er modtaget.

3. Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyet, den færdige kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger.For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Der er, hvis du finder den kjole ikke passer helt godt, kan du først henvende sig til den lokale skrædder for den justering, der er nemmere og mere bekvemt.Men vi er ikke ansvarlige for omkostningerne.

4. Procedurer vende Tilbage og Få Refunderet

--Kontakt vores kundeservice straks at underrette de spørgsmål, du kan finde.Som vi har personale, der udfører kvalitetskontrol, før hvert element eller hver kjole levering, til de problemer, du nævner, skal du give bevis for, for eksempel, er du muligvis nødt til at give billeder til at vise en forkert størrelse eller kvalitet problem.

--Vi vil give dig det tilbage postadresse.Bemærk venligst, at enhver kjole vende tilbage uden at informere os vil ikke blive refunderet.

Tags: skulder bryllup kjoler 2019, bryllup kjole 2019robe, kjole natal 2019, bryllup kjole barn pige 2019, bryllup kjole 2019 fremme, organza pynt brudekjole 2019, amanda brudekjole 2016, traditionel kinesisk bryllup kjole 2019, moderne bryllup kjole 2017, skift kjole 2019.

Relaterede varer: